01
Uvod

02
Pogled unutra

03
TESY Cloud

04
Karakteristike

05
Conveco Video

06
ErP energetska efikasnost

Električni panelni konvektor conveco cloud

• Upravljanje putem interneta sa bilo kojeg mjesta na Svijetu

• tesy Cloud mobilna aplikacija

• Energetski učinkoviti uređaji

TESY Cloud

TESY Cloud je inovativna tehnologija koja omogućuje da upravljate uređajem sa bilo kojeg mjesta na svijetu. Ima ugrađen Wi-Fi modul, spojen na vašu kućnu bežićnu mrežu / tesy Cloud je software za mobilne aplikacije dostupan za web pretraživaće , smart telefone, tablete sa Android i iOS operativnim sistemima.

    

Tjedni programer 24 sata /7 dana i prilagodljiv start

Tjedni programer 24 sata /7 dana

Omogućuje programiranje uređaja svaki pola ili puni sat tjekom dana, 24 sata/ 7 danau tjednu


Prilagodljiv start
troši minimalnu energiju za bolju toplinsku ugodnost u prostoriji. Poslije 96 sati praćenja, konvektor se samo-programira i uključuje da postigne zadanu željenu temperaturu

Kalkulator potrošnje energije

Koristeći ugrađen kalkulator za izračun utroška energije, možete pratiti potrošnju energije u točeno određenom vremenu

Termostatska korekcija

Ova funkcija je tipična za urešaje najviše energetske klase i pruža vrhunski toplinski komfor uz uštedu eenergije. Kada je montiran na hladniji zid ili ispod prozora, prikazana temperatura na displeju može biti drugačija od izmerene temperature u drugim dijelovima prostorije. Ako je razlika +/-4C, korisnik može podesiti temperaturu u pregledniku uređaja.

Otvoren prozor

Funkcija koja unapređuje energetsku efikasnost uređaja i automatski isključuje uređaj u slučaju kada detektira otvoren prozor ili nagli pad sobne temperature u zadanom vremenskom periodu. Kada sobna temperatura konvektor se sam uključuje.

Roditeljska zaštita

Upravljačka ploća može biti zaključana kao roditeljska zaštita(zaštita djece). To je preventivna zaštita promjene zadanih postavki.

play
Energetska efikasnost električnih panelnih konvektora Conveco Cloud

Оd 01.01.2018, EU Komisija propisala je minimalnu traženu energestku efikasnost uređaja za grijanje za CE oznaćene energetski povezane proizvode. Svaki tip konvektora za fiksnu instalaciju mora imati minimalnu sezonsku energetsku efikasnost od Ns=38%. Conveco Cloud električni panelni konvektor ima najvišu moguću 40% sezonsku energetsku efikasnost. To je postignuto ugradnom releventnih ErP funkcija: elektronski termoregulator sa tjednim programerom, otvoren prozor, prilagodljivi start i Internet upravljanje.Vidite sve proizvode
© Copyright 2010 - TESY