Tvrtka TESY je osvojila tri prestižne nagrade na godišnjem natjecanju „Forbes Business Awards“, u organizaciji istog časopisa.

Za 2018. godinu tvrtka je osvojila prestižno prvo mjesto u jednoj od najzahtjevnijih kategorija „Poslovni razvoj“. Priznanje, koje je tvrtka TESY dobila još jednom utvrđuje njenu lidersku poziciju, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu. S razvojem inovativnih uređaja koji omogućuju kontrolu putem Interneta, implementacija novih tehnoloških rješenja realiziranih na posljednjoj razini, izvoz i prodaja u 54 zemlje,  TESY je definitivno primjer jedne uspješne rastuće tvrtke.

"Koliko vas koristi TESY uređaje? Kada govorimo o razvoju poslovanja, vidim potencijal i u ovoj dvorani“ - našalio se s publikom Emmanuel Totev, Direktor prodaje, Poslijeprodajne usluge, Marketinga i Logistike – „Da bi bili ponosni kao Bugari, reći ću Vam nešto: Za 3 godine udvostručili smo promet i nastojimo učiniti isto i u naredne 3 godine. Nekoliko milijuna domaćinstava steklo je i koristi naše aparate. Dapače, okrenuli smo trend uvoza kineskih proizvoda u Europu i počeli smo uspješno izvoziti toplinske uređaje u Kinu. Hvala vam!"

Jedna od najvažnijih nagrada „Zaposlenik godine” opet je otišla u inovativnu tvrtku, sa kojom je nagrađen prvim mjestom dugogodišnji zaposlenik, ing. Kostadin Borisov. Kostadin Borisov je član tima TESY od 2000. godine, a tijekom minulih godina je bio na različitim pozicijama u nekoliko odjela tvrtke a trenutno je rukovoditelj odjela „Standardi i upravljanje kvalitetom”. On je jedini Bugarin koji je član radne grupa TC59x / WG4 Grijači vode u CENELEC-u (kratica za „Europski odbor za elektrotehničku standardizaciju“). Djelatnost radne skupine je povezana s razvojem novih standarda, koji se odnose na karakterizaciju uređaja za grijanje vode i dopuna postojećih standarda na europskoj razini.

"Vrlo sam sretan i ponosan što primam ovo priznanje. Hvala vam. Također, zahvaljujem svim kolegama u tvrtki TESY uz koje već 20 godina zajedno idemo putem promjena, inovacije i najboljih rješenja za krajnje kupce“, rekao je u svojoj zahvalnici ing. Kostadin Borisov.

Tvrtka TESY je bila među finalistima i u kategoriji "Potrošačka politika" u kojoj je osvojila treće mjesto, koje joj je uručeno tijekom ceremonije.