TESY OOD je TRUE LEADER za finansijsku 2016 godinu ICAP-a.

Tvrtka jr po prvi put počašćena  ICAP-om, a na dodjeli nagrada je Hristo Slavov, Direktor za poslovanje,Odeljenje Grijanje u TESY-u izjavio:

„Zahvaljujem organizatorima iz ICAP-a za priznanje I cast koju nam po prvi put dodjeljuju ovom nagradom! Više od 20 godina posvećenim umovima I srca TESY donosi toplinu u životima milijuna obitelji u više od 55 zemalja na 4 kontinenta. Kao da smo upravo za ovu nagradu prošlog tjedna po prvi put u povjesti TESY-a već prodali 1 000 000 uređaja u jednoj godini!  Za ono što sam rekao osobito bih htio zahvaliti naših 850 zaposlenika iz 11 nacionalnosti I naših partnera, od kojih neki vidim ovdje u dvorani. Hvala vam! Vaše povjerenje je temelj našeg uspjeha!”

ICAP Bugarska kao dio ICAP Group-a – najveća Grupa poslovnih informacijskih usluga jugoistočne Europe I jedna od rijetkih tvrtki koje je odobrila Europska komisija za vrijednosne papire I berze  (ESMA) kao "Agenciju za kreditnu ocjenuг" daje priznanje pozitivnim poslovnim praksama kroz nagrade “True Leaders”.

Pete godine zaredom inicijativa “TRUE LEADERS”razlikuje I nagrađuje tvrtke koje obuhvaćaju ujedno mijerlive I objektivne kriterije za 2016. godinu (prema službeno publikovanim podacima), bez odbora I glasačkog postupka.

“TRUE LEADERS” su tvrtke koje:

  • Su među 300 najprofitabilnijih tvrtki po EBITDA za 2016. godinu
  • Su povećali broj svojih djelatnika (2016 u poređenju sa 2015)
  • Su s visokom kreditnom ocjenom (ICAP Credit Score B2 – A1)
  • Su vođe u svom sektoru