01
Uvod

02
Značajke

03
TESY Cloud

04
Funkcije

05
Bellislimo Video

06
Linija proizvoda

Product Preview
Električni bojleri BelliSlimo

BelliSlimo predstavlja kombinaciju inteligentnih visokotehnoloških prednosti i ekskluzivnog talijanskog dizajna - plosnat, tanka silueta, doprinosi za prikaz sa kompaktnom veličinom koja štedi prostor i osigurava jednostavnu ugradnju, ovisno o specifičnim potrebama. Proizvod postavlja visoke standarde u pogledu kvalitete, kombinirajući novu generaciju tehnologije i pruža maksimalnu udobnost kombiniranim pristupom, koji ujedinjuje udobnu za uporabu elektroničku ploču, upravljanje preko interneta, uz sve prepoznatljive inovacije TESY-a.

TESY Cloud
upravljanje kućanskih aparata preko Interneta

Inženjeri tvrtke TESY stvorili su novu obitelj proizvoda sa mogučnošću upravljanja preko interneta - TESY Cloud. Uz pomoć mobilne aplikacije TesyCloud upravljanja kućanskih aparata kod kuće je jednostavno, brzo i učinkovito. Pruža se mogućnost realne kontrole u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg mjesta. TesyCloud je softverna mobilna aplikacija, dostupna i besplatan za sve korisnike Android i iOS.

 

ECO SMART režim rada

U ECO Smart režimu rada bojler proizvodi svoj osobni algoritam funkcioniranja, dajući vam dovoljno vruće vode samo kada Vam je to potrebno. Na ovaj način, BelliSlimo osigurava pohranu udobnost prilikom uporabe, tako što na taj način smanjuje vaš mjesečni račun za struju.

Tjedni programer

U režimu rada Tjedni programer možete podesiti način, kojim će bojler raditi tijekom tjedna. Klizačima možete podesiti način rada za svaki dan u tjednu i za svaki sat dnevno, sukladno Vašim željama i navikama.

Režim rada tijekom godišnjeg odmora

Ako planirate biti odsutni od kuće za više od jednog dana, možete aktivirati režim rada koji se koristi tijekom godišnjeg odmora. Dovoljno je da unesite kada se vraćate natrag, točan sat kada želite imati toplu vodu i količinu, koja vam je potrebna. U razdoblju u kojem odsustvujete od kuće, bojler će raditi u režimu rada „protiv zamrzavanja”.

Funkcija Boost

Jednokratno zagrijavanja vode do maksimalne temperature.

Odbrojavanje unatrag

Pokazuje vrijeme potrebno za postizanje željene temperature.

play
Energetski razred C učinkovitosti električnih bojlera BelliSlimo

Bojler BelliSlimo je energetskog razreda C - najviši mogući razred u proizvodnji električnih bojlera preko 50 l, sukladno Uredbi 812/2013.

Električni bojleri , koji se nude na tržištu imaju oznaku za energetsku učinkovitost.Za više informacija, pogledajte sve proizvode.
© Copyright 2010 - TESY