01
Uvod

02
Prednosti

03
BiLight

04
BiLight Smart

05
BiLight Inox

06
BiLight Slim

07
BiLight sa zavojnicom visoke učinkovitosti.

08
Odaberite BiLight

Električni bojler BiLight

Veliki spektar elegantno dizajniranih električnih bojlera koji garantiraju toplu vodu na više mjesta istovremeno. Veliki izbor vertikalnih i horizontalnih modela koje se lako ugrađuju u uske i skučene prostore. Različiti modeli s jednom ili dvije ugrađene zavojnice, za spajanje se alternativnim izvorima  energije. Karakteristika svih električnih bojlera BiLight je dvobojna svjetlosna indikacija, koja prikazuje dva načina rada: crvena boja označava da uređaj radi u načinu grijanja, a plava označava da je voda postigla željenu temperatur

BiLight
Bojleri serijeBiLight dizajnirani su prema najvišim europskim sigurnosnim standardima i zahtjevima kvalitete
BiLight Horizontalno
Dvobojna indikatorska lampica je uočljiv element, koji pokazuje dva načina funkcioniranja: crvena bojaoznačava da jedinica radi u načinu zagrijavanja, a plava boja označava da je voda postigla željenu temperaturu.
BiLight indikacija
Dvobojna indikatorska lampica je uočljiv element, koji pokazuje dva načina funkcioniranja: crvena bojaoznačava da jedinica radi u načinu zagrijavanja, a plava boja označava da je voda postigla željenu temperaturu.
BiLight Smart

BiLight Smart ima ugrađen softver koji, poput tehnologije umjetne inteligencije, samostalno prati i memorira korisnikove navike, stvarajući program koji upravlja i regulira rad uređaja. Na taj se način vruća voda osigurava samo kad je to potrebno, što rezultira nižim računima za struju.

BiLight Inox

BiLight Inox je modificirana serija električnih bojlera BiLight sa spremnicima vode od nehrđajućeg čelika. Odlikuje ih dug radni vijek.

BiLight Slim

Vertikalni modeli serije BiLight Slim prikladni su za ugradnju u uske prostorije, sa svojim promjerom od  38 cm. Visoko učinkovita izolacija od 34 mm pomaže dulje zadržati vodu vrućom.

BiLight sa zavojnicom visoke učinkovitosti
Električni bojleri BiLight serije s integriranim izmjenjivačem topline visoke učinkovitosti su racionalno rješenje za spajanje uređaja na centralnu ili drugu vrstu grijaćih instalacija. Ovo omogućuje uporabu alternativnih izvora topline, poput solarnih sustava, peleta ili plinskih bojlera, itd
BiLight s dvostrukim zavojnicama
Električni bojleri s dvostrukim zavojnicama BiLight rješenje su koje omogućuje uređaju da istovremeno spoji dva odvojena alternativna izvora energije, poput solarnih sustava, plinskih i peletnih bojlera, uz mogućnost korištenja električne energije
BiLight Slim sa zavojnicom visoke učinkovitosti
Električni bojler serije BiLight Slim je sa ugrađenom izmjenjivačem topline /zavojnica/ sa proizvodnimrješenje za uporabu alternativnih izvora topline, poput solarnih kolektora, plinskih bojlera i bojlera na kruto gorivo. Promjer uređaja je samo 38 cm, što omogućava ugradnju u uske prostore.
Turbolator
Turbolator je element, ugrađen duž cijele duljine zavojnice, s posebnim otvorima, dizajniranim za probijanje vruće jezgre linearnog protoka cirkulirajuće tekućine u samoj zavojnici. Na taj se način postiže značajno povećanje brzine i učinkovitosti izmjene topline između ugrađene zavojnice i vode. S ugrađenim turbolatorom, TESY postiže do 26% učinkovitiju izmjenu topline.
Odaberite svoj BiLight
© Copyright 2010 - 2024 TESY