01
Uvod

02
Pogled iznutra

03
Tesy Cloud

04
Karakteristike

05
ModEco Video

06
Raspon modela

Električni bojler Modeco Cloud

• Upravljanje putem interneta sa bilo kojeg mjesta na Svijetu

• tesy Cloud mobilna aplikacija

• Energetski učinkoviti uređaji

Tesy Cloud

Tesy Cloud je inovativna tehnologija koja vam omogućava upravljanje vašim uređajem sa bilo kojeg mjesta na svjetu. Ugrađena je u uređaj kao Wi-Fi modul i spojena je na vašu kućnu bežičnu mrežu. Tesy Cloud je program mobilne aplikacije dostupan za bilo koje uređaje sa web preglednikom ili pametne telefone ili tablete sa Android ili iOS operativnim sustavima.

       

ECO SMART

Self-training i samoupravljanje, ECO SMART način rada za dodatnu udobnost i 15% manje električne energije za grijanje vode. Software integriran u elektronsku kontrolu, sličnpo umjetnoj intelegenciji, samostalno prati i pamti navike korisnika te stvara vremenski raspored u upravlja radom uređaja na način da bi osiguralo toplu vodu kada je potrebno.

Tjedni programer

Pritiskom na tipku PROG, osim u načinu Manual mode, možete odabrati jedan od tri unaprijed postavljena tjedna načina rada, odnosno P1, P2 ili P3. Programi su tvornički podešeni, ali ih možete mijenjati po želji.

Način rada odmor

Ako namjeravate biti van od kuće više od jednog dana, možete odabrati način rada za odmor, tako da će uređaj "znati" kada se vračate kako bi imali tople vode.

Izračun utroška energija

Korištenje ugrađenog kalkulatora za potrošnju energiju možete pratiti troškove energije u određenom vremenskom razdoblju.

Oznaka tuš

Oznaka tuš vas informira da imate dovoljno tople vode za prvo tuširanje.

play

najviši mogući
razred za električni
bojlere od 50 do 100 L

Energetski razred električni bojlera Modeco Cloud

Energetski razred B je najviši mogući razred za električni bojlere od 50-100 l. TESY Modeco Cloud urešaji od 80 i 100L su u energetskom razredu B.Vidite sve proizvode
© Copyright 2010 - 2023 TESY