ISH –vodeći svetski sajam, koji se održava svake dvije godine, ponovo je dokazao da je jedan od najznačajnijih za mnoge posjetitelje i izlagače.

 2 482 izlagača iz 61 zemlje su pokazali svoje najnovije proizvode na svetskom tržištu u Frankfutru na Majni od 14 do 18 ožuljka 2017.

 Ukupno 114 114 posjetitelja su se uputili prema izložbenom centru u Frankfurtu, da bi otkrili mnogo novih inovativnih proizvoda i najnovije trendove i inovacije.

 TESY je impresirala i ove godine svojim inovativnim proizvodima, modernim dizajnom uređaja i implementacijom najnovijih tehnologija.

 Novi električni grijač vode Modeco Cloud impresirao je svih posjetitelja, partnera i konkurenata TESY svojim inovativnim rešenjima i opet je dokazao da je vodeći faktor u industriji.

 Tvrtka je izložila svoje proizvode i usluge u izložbenom prostoru od 80 м² (pavilijon 09,štand A18), s naglaskom na grupu proizvoda TESY cloud s upravljanjem preko internrta– električni grijač vode Modeco Cloud i konvektor TESY Cloud. Uređajipredstavljajukombinacijuinovativnihrješenja,kojipružajutoplinu,udobnostienergetskuučinkovitost bezikakvihkompromisauzaštitiokoliša.