TESY je zauzela prestižno drugo mjesto u klasaciji Omiljene marke u kategoriji Bijele i crne tehnike i treće mjesto u kategoriji Bugarska marka.

To su pokazali rezultati jedine kod nas klasacije potrošača – „Omiljene marke“ 2017. Prema podacima organizatora skoro 30.000 ljudi je sudjelovalo u klasaciji brendova koje preferiraju.

234 marke u 39 kategorija konkurirale su da bi produžile u finalno kolo natjecanja. TESY sudjeluje u 2 kategorije – Bugarska marka i Bijela i crna tehnika i plasirala se u oba finala.

TESY visoko cijeni povjerenje i potporu potrošača koji su izdvojili iz svog vremena da glasaju i dali su svoju ocjenu bugarskoj marki koja je ne samo na domaćem, već i na svjetskom tržištu u preko 50 država na 4 kontinenta.

"Omiljene marke" jedina je te vrste potrošačka klasacija. Provodi se sedmi put zaredom i omogućuje potrošačima da odrede marke koje vole i koje su u velikoj konkurenciji pridobile njihovo povjerenje. Poduhvat je jedinstvena klasacija potrošača temeljena samo i jedino na mišljenju i raspoloženju potrošača.