TESY osvojila ke prvo mjesto u kategoriji Kvaliteta roba na godišnjim prestižnim nagradama Forbes Business Awards, organizovane časopisom istog imena. Ovo je druga uzastopna godina u kojoj TESY preuzima nagradu u natjecanju, a da je prošle godine tvrtka osvojila drugo mjesto u kategoriji Poslovan razvoj.

Kvaliteta roba  tradicionalno je jedna od najzboritijih kategorija Forbes Business Awards a da je ove godine TESY pobjedila konkurenciju desetaka drugih velikih tvrtki.

„Ključni čimbenici u osvajanju ove konkretne nagrade kao i povjerenja kupaca u cjelini su tri čimbenika koji potiču poslovanje TESY-a. To su usmjerenost prema klijentima, inovativnost i transparentnost u našem odnosu s partnerima i potrošačima“, objasnila je Šef odjela za marketing tvrtke Galena Simova..

„Princip inovacija je kardinal u misiji i ciljevima TESY-a, što pridonosi stvaranju konkurentskih prednosti proizvoda, njegovoj jedinstvenosti, poboljšanju njegove kvalitete i funkcionalnosti te poboljšanju dizajna. Najinovativniji proizvodi TESY-a – najnoviji modeli grijača i električnih bojlera mogu se  kontrolirati putem Interneta, aplikacijom tesyCloud  ili preko mytesy.com. Zahvaljujući tome, potrošači imaju mogućnost upravljati svojim uređajem s bilo kojeg mjesta na svijetu“, dodali su iz TESY.