Od 18. do 21. ožujka 2014. godine TESY OOD sudjelovao je na 39. izdanju međunarodne komercijalne izložbe Mostra Convegno Expocomfort u Milanu, Italija. Za vrijeme foruma preko 2000 kompanija predstavile su svoje proizvode i usluge, a događaj je privukao skoro 156.000 posjetitelja.

Događaj je bio iznimno važan za kompaniju, jer je TESY prezentirao novu korporativnu viziju, posljednje tehničke novitete na području električnih bojlera, bojlera u bufera zapremine od 200 do 2000 l pred sadašnjim i budućim partnerima.

Prezentiranje je ugodno iznenadilo stručnjake u grani. Zanimljiv je dojam koji nova vizija ostavlja kod svakog posjetitelja, a upravo – nastojanje kompanije da se stalno razvija, visok profesionalizam i ekspertni inženjerski pristup razradi proizvoda i rješenja. Snažno su se izdvojile posljednje inovativne razrade vezane uz predstavljanje nove linije električnih bojlera BiLight s patentiranom tehnologijom PISTON EFFECT.

Zahvaljujući ovom sudjelovanju, TESY je uspio stvoriti image inovativnog branda koji se brzo razvija, konkurentan je i surađuje s velikim i snažnim proizvođačima uređaja za zagrijavanje vode na europskoj i svjetskoj razini.