Od 24. do 27. travnja 2016. godine TESY je po prvi puta sudjelovao na 2. izdanju međunarodne izložbe Project Iran u Teheranu, Iran. Izložba postaje sve popularnija i ove godine uspjela je privući 360 popularnih tvrtki iz 33 države diljem svijeta. Događaj je odlična prilika da se predstavnici sastanu s potencijalnim kupcima i dobavljačima, kao i da predstave svoje proizvode aktuelnim klijentima.

TESY je po prvi puta na svom štandu na međunarodnom forumu u Iranu prezentirao cjelovitu lepezu proizvoda – električnih bojlera, grijalica, bojlera s neizravnim zagrijavanjem.

“Sudjelovanje na ovoj međunarodnoj komercijalnoj izložbi omogućilo nam je da predstavimo cijelu lepezu uređaja TESY-ja za zagrijavanje vode i zraka potencijalnim partnerima iz Irana, Iraka, Gruzije i Armenije. Održali smo preko 50 sastanaka, uspostavili smo korisne kontakte i shvatili koji naši proizvodi posjeduju potencijal na iranskom tržištu koje se otvara prema svijetu. Dobili smo iskrene komplimente od potencijalnih klijenata o designu i kakvoći naših proizvoda. Predstoji nam puno posla i nadamo se da će ovo tržište biti još jedno u nizu, ako ne griješim 55., na kojem ćemo imati sretne klijente” – iznio je svoje dojmove Hristo Slavov, manager poslovnog smjera Grijanje u TESY-ju.