Čistač zraka

Naziv proizvoda   Мaksimalna snaga    
AC 16 EHCI W Pojedinosti

Pročišćeni zrak prolazi kroz posebno dizajnirane otvore na prednjoj ploči i izlazi iz stražnjeg gornjeg dijela, kroz sigurnosnu rešetku iznad o ventilatora. Sigurnosna mreža je dizajnirana tako da smanjuje buku, koju stvara uređaj. To omogućuje da se uređaj neprekidno koristi 24 sata dnevno, čak i u spavaonicama. Uređaji za čišćenje zraka TESY imaju 6 razina pročišćavanja zraka:

 

1. Predfilter je aktivan ugljen i smanjuje neprijatne mirise kod kuhanja, duhanskog dima ili kućnih ljubimaca. Također zadržava grube čestice prašine, mahovine iz tkanine i dlačice kućnih ljubimaca.

 

2. HEPA filter zadržava sitnije čestice, dimenzija ne manje od 0,3 mikrona (μm), kao što su prašina, pelud, spore plijesni i razni tipovi bakterija.

 

3. Filter od aktivnog ugljika apsorbira mirise, plinove i dim cigarete.

 

4. Fotokatalitički filter TiO2 smanjuje organske zagađivače kao što su benzen i amonijak. On deaktivira bakterije i viruse, koji su uspjeli proći kroz prethodne filtre.

 

5. UV filter je ultraljubičasta svjetiljka koja učinkovito uništava mikroorganizme poput mikroba, virusa, bakterija i plijesni koji su bili u stanju proći kroz prethodne filtre.

 

6. Ionizator raspršuje negativne ione u prostoriji kako bi poboljšao proces čišćenja. Ioni se kombiniraju s česticama prašine i padaju na pod. Potrebno je povremeno očistiti pod prostorije.

Slični proizvodi

Sve sllike su prikazane jedino za ilustrativne svrhe. Stvarni proizvod može izgledati drugačije zbog uvođenja poboljšanja proizvoda